Meubelstoffeerderij MOL & GEURTS dé stoffeerder van Limburg.

 

Herstofferen, herbekleden, opnieuw stofferen of bekleden

De Meubelstoffeerderij MOL & GEURTS in Sittard bestaat al meer dan 125 jaar. In die tijd is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een modern meubelbedrijf dat actief is met de productie van meubels, het herstofferen van uw bestaande zitmeubel, het opnieuw bekleden van het interieur van uw camper, caravan of boot en zelfs kleine vliegtuigen.

 

De afdeling Projectmeubel & Stoffering van MOL & GEURTS

De afdeling Projectmeubel & Stoffering van MOL & GEURTS bedenkt creatieve oplossingen voor winkel, kantoor, horeca, publieke ruimten van onderwijsinstellingen, gemeentelijke en provinciale overheden.

 

Special Items, Design, Re-Design en Refurbished Furniture

Een hele bijzondere afdeling is de afdeling ‘Refurbish and Re-design’. Hier worden authentieke meubels uit de vintage categorie compleet vernieuwd en gerestyled tot een hedendaags nieuw zitmeubel met de karakteristiek van toen. Dat levert prachtige special items op.

 

Herbekleden, met respect voor het origineel Designmeubel

Wanneer u liefhebber bent van het Designmeubel dan heeft u toentertijd een Artifort, Rolf Benz, De Sede, WittMann, Leolux, Minotti of een Gispen gekocht. Wanneer die dure bank of fauteuil opnieuw bekleed moet worden is dat werk voor een specialist op het gebied van meubelstofferen. Zo’n specialsit is MOL & GEURTS in Sittard. Zij herstofferen met respect voor het originele ontwerp en dus met respect voor uw keuze voor Design.

 

Limburg maar ook in het Belgische en Duitse grensgebied

Als meubelstoffeerderij zijn zij gekend in de regio’s Maastricht, Heerlen, Roermond, Sittard-Geleen kortom ze zijn marktleider in Limburg en het grensgebied van België en Duitsland. Zo vindt u de herstofferingen van MOL & GEURTS ook in Kreis Heinsberg, Selfkant, Gangelt en het Belgische Maasmechelen, Maaseik en Lanaken. Of het nu gaat om een stoel stofferen, een bank opnieuw bekleden meubelstoffeerder MOL & GEURTS in Sittard is daarin uw specialist.

 

 Privacy-verklaring

Als camper, caravan of boot uw tweede huis is dan verdient dat ook een mooi stofje.

 

Herstofferen Camper, Caravan & Boot

 

Uw caravan, camper of boot geeft  u het ultieme vakantiegevoel. Het gevoel van vrijheid, rust en ontspanning op een prachtige locatie. Aan dat gevoel wil MOL & GEURTS graag bijdragen met een schitterende herstoffering. Ons team van specialisten beschikken over de vakkennis en ervaring om er voor te zorgen dat u camper, caravan of boot een nieuwe uitstraling krijgt. Hierbij staan we samen stil bij de keuze van de materialen zodat wij kunnen bijdragen aan het verbeteren van het zitcomfort.

Belt u ons voor een afspraak of vraag online een offerte aan.