Contact

Wij ontvangen u graag in onze sfeervolle showroom.
Trots mogen wij u mededelen dat onze showroom voor een gedeelte is ingericht met ons eigen gloednieuwe meubelmerk MOLANI, designed by Mol & Geurts. Wilt u kennismaken met MOLANI? Maak dan een afspraak en kom proefzitten. Ook kunt u plaatsnemen in onze ‘stoffen en leer’ corner, zodat u op uw gemak stof of leer kunt uitkiezen, indien gewenst onder deskundige begeleiding. Als u een meubelstuk heeft welke u door ons wenst te laten herstofferen, dan bent u eveneens van harte welkom. Natuurlijk maken wij ook graag een afspraak bij u thuis!

Op zoek naar een nieuwe bank of fauteuil? Kies dan voor ons nieuwe merk MOLANI. Of wilt u uw zitmeubel laten herstofferen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

** Wij geven u graag persoonlijk advies.

> Contact met uw stoffeerder? Wij verheugen ons op de kennismaking met u. Heeft u vragen of opmerkingen over het opnieuw stofferen van uw zitmeubels? Twijfel niet en bel ons. Ook kunt u een e-mail sturen of kom naar onze showroom aan de Industriestraat in Sittard. Wij houden ons aan de RIVM Maatregelingen en houden 1,5 afstand, zodat u veilig onze showroom kunt bezoeken.

MOL & GEURTS

Industriestraat 14 – (Handelsterrein Bergerweg)
6135 KH Sittard
Tel.: +31 (0)46 451 99 22
E-mail.: info@molgeurts.nl

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Van maandag t/m vrijdag van 08.30u tot 17.00u.
Buiten openingstijden op afspraak, Tel.: +31 (0)46 451 99 22.

Wij zijn erkend stoffeerder voor alle grote design merken.