KLIK

HIER VOOR

ACTIE !!!

 

Stoel

vanaf

 150,=

Fauteuil

vanaf

 695,=

Bank

vanaf

995,=

Hoekbank

vanaf

 1495,=

...onze bank is weer als nieuw

Herstofferen

Opnieuw bekleden is bij meubelstoffeerderij MOL & GEURTS meer dan alleen even een nieuw stofje. Wij vernieuwen uw bestaande zitmeubel. Als ons werk er op zit staat er een nieuw meubel voor u klaar. Door gebruik te maken van de beste materialen is het resultaat superieur aan het origineel.

...meer info

...een vertrouwde project partner

Project Stoffering

MOL & GEURTS weet als geen ander hoe belangrijk het is om samen te werken met vertrouwde partners. Er zijn leveranciers die zeggen wat ze doen. Wij doen wat we zeggen. In de project wereld wordt samenwerken met MOL & GEURTS als een warm bad ervaren. Ontzorgend en stipt binnen de gemaakte afspraken.

...meer info

...nog meer genieten van vrije tijd.

Camper en Boot

Ons team van specialisten beschikken over de vakkennis en ervaring om er voor te zorgen dat u camper, caravan of boot een nieuwe uitstraling krijgt. Hierbij staan we samen stil bij de keuze van de materialen zodat wij kunnen bijdragen aan het verbeteren van het zitcomfort.

...meer info

...verrassende nieuwe look

Specials & Re-Design

Soms vinden we een heel speciaal model. Een uniek stuk maar tot op de graad versleten daarin sluit nu voor ons de uitdaging. Van dergelijke modellen creëren wij een heel bijzonder meubel, uniek in zijn soort. Heeft u zelf zo'n uniek stuk dat een restyling verdient? Bel ons gerust.

Meubelstoffeerderij MOL & GEURTS dé stoffeerder van Limburg.

 

Herstofferen, herbekleden, opnieuw stofferen of bekleden

De Meubelstoffeerderij MOL & GEURTS in Sittard bestaat al meer dan 125 jaar. In die tijd is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een modern meubelbedrijf dat actief is met de productie van meubels, het herstofferen van uw bestaande zitmeubel, het opnieuw bekleden van het interieur van uw camper, caravan of boot en zelfs kleine vliegtuigen.

 

De afdeling Projectmeubel & Stoffering van meubelmaker MOL & GEURTS

De afdeling Projectmeubel & Stoffering van meubelfabriek MOL & GEURTS bedenkt creatieve oplossingen voor winkel, kantoor, horeca, publieke ruimten van onderwijsinstellingen, gemeentelijke en provinciale overheden.

 

Special Items, Design, Re-Design en Refurbished Furniture

Een hele bijzondere afdeling is de afdeling ‘Refurbish and Re-design’. Hier worden authentieke meubels uit de vintage categorie compleet vernieuwd en gerestyled tot een hedendaags nieuw zitmeubel met de karakteristiek van toen. Dat levert prachtige special items op.

 

Herbekleden, met respect voor het origineel Designmeubel

Wanneer u liefhebber bent van het Designmeubel dan heeft u toentertijd een Artifort, Rolf Benz, De Sede, WittMann, Leolux, Minotti of een Gispen gekocht. Wanneer die dure bank of fauteuil opnieuw bekleed moet worden is dat werk voor een specialist op het gebied van meubelstofferen. Zo’n specialsit is MOL & GEURTS in Sittard. Zij herstofferen met respect voor het originele ontwerp en dus met respect voor uw keuze voor Design.

 

Limburg,... maar ook in het Belgische en Duitse grensgebied

Als meubelstoffeerderij zijn zij gekend in de regio’s Maastricht, Heerlen, Roermond, Sittard-Geleen kortom ze zijn marktleider in Limburg en het grensgebied van België en Duitsland. Zo vindt u de herstofferingen van meubelfabriek MOL & GEURTS ook in Kreis Heinsberg, Selfkant, Gangelt en het Belgische Maasmechelen, Maaseik en Lanaken. Of het nu gaat om een stoel stofferen, een bank opnieuw bekleden meubelstoffeerder MOL & GEURTS in Sittard is daarin uw specialist.

 

 Privacy-verklaring