Kerstshow Mol & Geurts Molani sneak previewMol & Geurts KerstshowMol en Geurts Kerstshow

Beleef de bijzondere Zitmeubelen KERSTSHOW Mol & Geurts > 130 jaar

Van 1 december t/m 23 december bent u van harte welkom in onze waanzinnig ruime en sfeervolle showroom mét atelier (Industriestraat 14, Sittard).

Kom kijken, genieten en beleven… Ontdek de wondere wereld van de zitmeubelen Mol & Geurts 

Kerst… een sfeervolle tijd van het jaar om samen met vrienden en familie door te brengen. Mooie momenten samen beleef je lekker thuis en deel je samen. Om inspiratie op te doen organiseren wij een fonkelende kersteditie. En… er staan veel noviteiten op het programma en lekkers staat natuurlijk weer klaar. Met trots introduceren wij tijdens de kerstshow ons splinternieuwe zitmeubelen merk MOLANI. Deze nieuwe serie is ‘geboren’ uit al het goeds wat wij de afgelopen 130 jaar hebben vervaardigd. Daarnaast hebben wij door het herstofferen van alle grote merken zeer veel ervaring opgedaan. De tijd was rijp om alle kennis te bundelen en een nieuw en uniek zitmeubel te ontwerpen in een fraai design met alle comfort wat bij ‘goed zitten’ hoort. Ervaar het verschil en kom proef-zitten. Ontdek uw eigen designmeubel Mol & Geurts wat helemaal voor u op maat gemaakt kan worden. Kom, ontdek en beleef Kerst bij Mol & Geurts. Wij heten u van harte welkom.

Ook dit jaar hebben wij een zeer uniek programma voor u samengesteld. 

Programma

* Presentatie NIEUW ZITMEUBEL MERK MOLANI handmade by Mol & Geurts. Het nieuwe zitten wordt door het ontwerp een beleving. Mooi, elegant en trendy.

* Ontdek unieke zitmeubelen in onze sfeervolle showroom.

* Neem een kijkje in ons Mol & Geurts atelier – onder begeleiding –. Onze naaisters en meubelstoffeerders ziet u aan het werk.

* Kunst: schilderijen, beelden en keramiek. Fons Verhoeven / John Laumen / Marloes Beurskens Magenta Art.

* Stalen corner met meer dan 10.000 stoffen en leersoorten staat tot uw beschikking.

* Profiteer nu van onze feest december actie.

* Maak kennis met de Yachten van Linssen Yachts in de corner

* Presentatie LEXUS Sittard

* Presentatie IVN Born /activiteiten

* Presentatie Stichting Plök

* Maak kans op mooie prijzen.

* Iedere bezoeker ontvangt een leuk handmade Mol & Geurts presentje.

En… door de zeer ruime opstelling is het corona proof. Wenst u een aparte afspraak te maken, dat kan zeker. Belt u ons gerust.

Wij heten u meer dan welkom.