MISSIE & VISIE

Bij MOL & GEURTS zijn wij er van overtuigd dat zitcomfort uiteindelijk voor iedereen een diep verlangen is. Daarnaast is WONEN een primaire levensbehoefte. Vanuit die visie is het onze missie om hier aan bij te dragen door het ontwerpen, produceren en herstofferen van zitmeubels van hoogwaardig kwaliteit.

Wij zien er op toe dat onze materialen milieu vriendelijk zijn en zetten ons in om duurzaam te produceren. Met onze herstofferingen geven we bestaande zitmeubels een nieuw leven. Dit doen we door zo veel als mogelijk materialen te hergebruiken. Verder is onze missie door bij te dragen aan een op de klant gerichte woonomgeving uiteindelijk een bijdrage te leveren aan zijn algeheel gevoel van welbehagen.

Stoffering bepaalt mede de beleving van uw omgeving. Of het nu gaat om een projectstoffering op uw werkplek, in camper, caravan of boot maar ook in de openbare ruimten van onderwijsinstellingen, ziekenhuizen of hotels. MOL & GEURTS wil ook daar bij dragen aan uw beleving. Dat doen wij optimaal door samen te werken met designers of direct in relatie met de gebruiker. Wanneer wij een project opleveren willen wij met gepaste trots achterom kijken…daar doen we het voor!