U kunt op 3 manieren een offerte aanvragen.

Een offerte van MOL & GEURTS is niet zomaar ‘een prijsje op een papiertje’. Wij maken daar serieus werk van. Er zijn immers vele factoren die van invloed zijn op de prijs van een goede herstoffering. Graag willen wij met u in gesprek over wat uw wensen zijn. Op basis van ons gesprek kunnen wij een advies uitbrengen en wellicht al een indicatie geven over kosten. 

Bezoek aan huis of toch naar onze showroom…?

Wanneer u na advies en de offerte de herstoffering serieus overweegt komen wij met alle soorten van genoegen bij u thuis. We nemen dan onze stof- cq leerstalen mee zodat u een keuze kunt maken. In onze showroom echter is de keuze vele malen groter. Hier kunt u kiezen uit de volledige collectie.

Bezoek de showroom

Bezoek onze showroom aan de Industriestraat 14 in Sittard en neem een foto van uw zitmeubel mee. Dan kunt u al vast kijken naar onze collectie stoffen en leersoorten.

Bel ons..!

De kortste weg tussen ‘Uw vraag’ en ‘Ons antwoord’ is de telefoon. Wij helpen u graag.

Mail een bel-verzoek

Stuur ons e-mail met een bel verzoek. Vermeld u telefoonnummer en geef ons een indicatie over wanneer wij het beste kunnen bellen. Samen bespreken we dan uw wensen. Wellicht dat we dan al een inschatting kunnen maken van de prijs voor uw herstoffering.