Industriestraat 14

6135 KH Sittard

+31 46 451 99 22

Buiten openingstijden op afspraak

Maandag t/m vrijdag

Maandag t/m donderdag van 08.30u tot 17.00u. Vrijdag van 10.00u tot 14.30u

Contact Mol & Geurts

Een offerte van MOL & GEURTS is niet zomaar ‘een prijsje op een papiertje’. Wij maken daar serieus werk van. Er zijn immers vele factoren die van invloed zijn op de prijs van een goede herstoffering. Graag willen wij met u in gesprek over wat uw wensen zijn. Op basis van ons gesprek kunnen wij een advies uitbrengen en wellicht al een indicatie geven over kosten. 

Bezoek aan huis of toch naar onze showroom…?

Wanneer u na advies en de offerte de herstoffering serieus overweegt komen wij met alle soorten van genoegen bij u thuis. We nemen dan onze stof- cq leerstalen mee zodat u een keuze kunt maken. In onze showroom echter is de keuze vele malen groter. Hier kunt u kiezen uit de volledige collectie.

Bel ons

De kortste weg tussen ‘Uw vraag’ en ‘Ons antwoord’ is de telefoon.
Wij helpen u graag.

Bezoek ons

U bent van harte welkom in onze showroom.

Bezoek onze showroom aan de Industriestraat 14 in Sittard en neem een foto van uw zitmeubel mee. Dan kunt u al vast kijken naar onze collectie stoffen en leersoorten.
De koffie staat klaar!

Industriestraat 14, Sittard

E-mail ons

Stuur ons e-mail met een bel verzoek. Vermeld u telefoonnummer en geef ons een indicatie over wanneer wij het beste kunnen bellen. Samen bespreken we dan uw wensen. Wellicht dat we dan al een inschatting kunnen maken van de prijs voor uw herstoffering.

Trots mogen wij u mededelen dat onze showroom voor een gedeelte is ingericht met ons eigen gloednieuwe meubelmerk MOLANI, designed by Mol & Geurts. Wilt u kennismaken met MOLANI? Of kijk eens naar ons merk MG art. Bent u op zoek naar herstoffering voor uw zeilboot, yacht of camper? Maak dan een afspraak en kom proefzitten.

Ook kunt u plaatsnemen in onze ‘stoffen en leer’ corner, zodat u op uw gemak stof of leer kunt uitkiezen, indien gewenst onder deskundige begeleiding. Als u een meubelstuk heeft welke u door ons wenst te laten herstofferen, dan bent u eveneens van harte welkom. Natuurlijk maken wij ook graag een afspraak bij u thuis!

Op zoek naar een nieuwe bank of fauteuil? Kies dan voor ons nieuwe merk MOLANI. Of wilt u uw zitmeubel laten herstofferen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

** Wij geven u graag persoonlijk advies.