Industriestraat 14

6135 KH Sittard

+31 46 451 99 22

Buiten openingstijden op afspraak

Maandag t/m vrijdag

Maandag t/m donderdag van 08.30u tot 17.00u. Vrijdag van 10.00u tot 14.30u

Project meubel stoffering

Heeft u een hotel en/of restaurant? Wilt u de eetkamer en/of zaal vernieuwen, of de hotelkamers?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres als het om zitmeubelen gaat. Wij leveren nieuwe zitmeubelen geheel op maat, maar zijn tevens specialist in herstoffering (stof en leer), voorzien van een persoonlijke touch.

In ons atelier worden zitmeubelen compleet vernieuwd en gerestyled tot unieke en exclusieve zitmeubelen. Geheel naar wens, op maat en zelfs met een persoonlijke touch in de vorm van bijvoorbeeld een eigen merk-label.

Van ontbijtruimte, vergaderzaal tot slaapkamer… Wij herstofferen met leder en/of stof en zorgen voor het comfortabele zitten.
Maak van het ‘aan tafel gaan’ een unieke en ontspannen belevenis, maak van het slaapkamer moment een relax ruimte en creëer de sfeer die u wenst.

Mol & Geurts maakt het nieuwe zitten mogelijk en levert unieke zitmeubelen met comfort tot in ieder detail.

Kies voor perfectie, kwaliteit en duurzaamheid. Perfect geregeld voor uw hotel en/of restaurant! Wij helpen u graag verder.

Klik hier voor het artikel 130 jaar Mol en Geurts

Klik hier voor de Brochure-Mol-Geurts-Projectstoffering

Klik hier Mol-Geurts-Sittard-in-de-pers

AFSPRAAK
Het opnieuw stofferen van zitmeubels loont, ook als het gaat om projecten. Het is bovendien een duurzame oplossing. Graag komen wij bij u langs om de aanvraag samen te bespreken en de mogelijkheden door te nemen. Wij hebben minimaal 10.000 stof stalen en leersoorten op voorraad en werken alleen met de beste aanbieders en leveranciers. Graag zijn wij u behulpzaam. Bel of E-mail ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak, wij komen graag bij u langs.

Persoonlijke touch, uw eigen merk-label op de zitmeubelen.