HERSTOFFEREN2018-12-14T13:21:47+00:00

HERSTOFFEREN

Gun uw zitmeubels een metamorfose met een herstoffering van meubelstoffeerderij MOL & GEURTS. Herstofferen is immers meer dan even een nieuw stofje.

OPA’S ROOKSTOEL, DAAR IS HIJ WEER

Het wordt nu tijd dit mooie authentieke familiestuk met een herstoffering van stoffeerderij MOL & GEURTS in ere te herstellen.

UW EIGEN VERTROUWDE BANK

Met een herbekleding van meubelstoffeerderij MOL & GEURTS in Sittard heeft u straks uw oude en vertrouwde zitmeubel terug maar dan in een nieuw jasje.

DESIGN, TIJDLOZE SCHOONHEID

De keuze voor een design meubel is een keuze voor schoonheid en kwaliteit. Een keuze die past bij uw lifestyle. De herstoffering van stoffeerderij MOL & GEURTS gebeurt met respect voor die keuze.

OFFERTE AANVRAGEN?

Het opnieuw stofferen van zitmeubels loont. Het is bovendien een duurzame oplossing. Wilt u weten welke kosten daarmee gemoeid zijn? Vraag dan een offerte. Daar hebben wij 3 mogelijkheden voor. On-line, via Whats’App of u komt naar onze showroom in Sittard. Wij doen u graag een passend prijsvoorstel.

KLIK HIER VOOR EEN OFFERTE

DESIGN 

Herbekleden van design meubels met respect voor het origineel

Herstofferen Modern & Design

De keuze voor een design meubel is een keuze voor schoonheid en kwaliteit. Een keuze die past bij uw lifestyle. De herstoffering van MOL & GEURTS gebeurt met respect voor die keuze. MOL & GEURTS dé meubelstoffeerder in Sittard met al 125 jaar ervaring.

Alle bekende grote design merken

Wij zijn specialist in het opnieuw bekleden van B&B Italia, De Sede, Baxter, Wittmann, Mariani, Harvink, Leolux, Longhi, Cappelini, Saporiti Italia, Rolf Benz, Koinor, Minotti Gispen Artifort, Kastel….enz. Stuk voor stuk top merken die vragen om de beste vakmensen als het gaat om een herstoffering.

Herbekleden van eetkamerstoel, fauteuil of hoekbank.

Die ervaring zetten wij ook graag in bij het herbekleden van een design eetkamerstoel, fauteuil of hoekbank.

Herstofferen Tijdloos & Klassiek

En als je dan opa’s oude rookstoel hebt gekregen dan verdient hij ook een stijlvolle herstoffering van  meubelstoffeerderij MOL & GEURTS. Bij het herbekleden van een eetkamerstoel, fauteuil of hoekbank mag u rekenen op ons advies en een ruime keuze aan de prachtigste meubelstoffen. Zo krijgt deze fauteuil ‘met een verhaal’ weer zijn oude sfeervolle elan.

Enorme collectie meubelstoffen

MOL & GEURTS heeft een eindeloze collectie meubelstoffen. Samen met u zoeken wat moois uit. Wij helpen u bij het maken van de keuze en houden rekening met uw huidige interieur.

Meer dan een nieuw stofje

Herbekleden van uw zitmeubel is bij meubelstoffeerderij MOL & GEURTS meer dan even een nieuw stofje. Wij beoordelen de totale conditie van uw meubel. Bovendien controleren we alle verbindingen. Als ons werk er op zit staat er een volledig nieuw zitmeubel.

Herstofferen Caravan, Camper of Boot

Uw caravan, camper of boot geeft  u het ultieme vakantiegevoel. Het gevoel van vrijheid, rust en ontspanning op een prachtige locatie. Aan dat gevoel wil MOL & GEURTS graag bijdragen met een schitterende nieuwe bekleding. Onze meubelstoffeerderij in Sittard is een onderdeel van MOL & GEURTS. De 125 jaar ervaring en het team van vakmensen is uw garantie voor een succesvolle herbekleding.

Waarom herstofferen?

  1. Uw bestaande bankstel is versleten en u wilt er geen afstand van doen. Met een herbekleding van MOL & GEURTS in Sittard heeft u straks uw oude en vertrouwde zitmeubel terug maar dan in een nieuw jasje.
  2. U was op zoek naar nieuwe zitmeubels maar kon ze niet vinden.
    Dan is opnieuw bekleden van uw huidige meubels een prima optie.
  3. Opa’s oude rookstoel staat al jaren op zolder. Het wordt nu tijd dit mooie authentieke familiestuk met een herstoffering van MOL & GEURTS in ere te herstellen.
  4. U kocht toentertijd een prachtige Design zitmeubel. Het was best kostbaar en daarom bent u er altijd erg zuinig op geweest. Toch beginnen nu sporen van gebruik u meer en meer op te vallen. Afscheid nemen van dit prachtige meubel is geen  optie. Een herbekleding van MOL & GEURTS wel. De keuze voor een design meubel is een keuze voor schoonheid en kwaliteit. Een keuze die past bij uw lifestyle. De herstoffering van MOL & GEURTS gebeurt met respect voor die keuze.
  5. Herstofferen is behalve een praktische oplossing ook een keuze voor duurzaamheid.
MOL & GEURTS nieuwe zitmeubels

Klassieke zitmeubels

MOL & GEURTS is er befaamd om zijn neo-klassieke exclusieve lederen zitmeubels.
Bekijk ze allemaal op MG-ART