Industriestraat 14

6135 KH Sittard

+31 46 451 99 22

Buiten openingstijden op afspraak

Maandag t/m vrijdag

Maandag t/m donderdag van 08.30u tot 17.00u. Vrijdag van 08.30u tot 12.00u

Herstofferen

Gun uw zitmeubels een metamorfose met een herstoffering van Meubelstoffeerderij MOL & GEURTS.
Herstofferen is bij ons meer dan even een nieuw stofje.

Opa's rookstoel, daar is hij weer

Het wordt nu tijd dit mooie authentieke familiestuk met een herstoffering van stoffeerderij MOL & GEURTS in ere te herstellen.

Uw eigen vertrouwde bank

Met een herbekleding van meubelstoffeerderij MOL & GEURTS in Sittard heeft u straks uw oude en vertrouwde zitmeubel terug maar dan in een nieuw jasje.

Design, tijdloze schoonheid

De keuze voor een design meubel is een keuze voor schoonheid en kwaliteit. Een keuze die past bij uw lifestyle. De herstoffering van stoffeerderij MOL & GEURTS gebeurt met respect voor die keuze.

Herstofferen Modern & Design

De keuze voor een design meubel is een keuze voor schoonheid en kwaliteit. Een keuze die past bij uw lifestyle. De herstoffering van MOL & GEURTS gebeurt met respect voor die keuze. MOL & GEURTS dé meubelstoffeerder in Sittard met al 125 jaar ervaring.

Alle bekende grote design merken

Wij zijn specialist in het opnieuw bekleden van B&B Italia, De Sede, Baxter, Wittmann, Mariani, Harvink, Leolux, Longhi, Cappelini, Saporiti Italia, Rolf Benz, Koinor, Minotti Gispen Artifort, Kastel….enz. Stuk voor stuk top merken die vragen om de beste vakmensen als het gaat om een herstoffering.

Herbekleden van eetkamerstoel, fauteuil of hoekbank.

Die ervaring zetten wij ook graag in bij het herbekleden van een design eetkamerstoel, fauteuil of hoekbank.

Mol en Geurts zitmeubelen stoffeerderij Sittard

Herstofferen Tijdloos & Klassiek

En als je dan opa’s oude rookstoel hebt gekregen dan verdient hij ook een stijlvolle herstoffering van  meubelstoffeerderij MOL & GEURTS. Bij het herbekleden van een eetkamerstoel, fauteuil of hoekbank mag u rekenen op ons advies en een ruime keuze aan de prachtigste meubelstoffen. Zo krijgt deze fauteuil ‘met een verhaal’ weer zijn oude sfeervolle elan.

Enorme collectie meubelstoffen

MOL & GEURTS heeft een eindeloze collectie meubelstoffen. Samen met u zoeken wat moois uit. Wij helpen u bij het maken van de keuze en houden rekening met uw huidige interieur.

Meer dan een nieuw stofje

Herbekleden van uw zitmeubel is bij meubelstoffeerderij MOL & GEURTS meer dan even een nieuw stofje. Wij beoordelen de totale conditie van uw meubel. Bovendien controleren we alle verbindingen. Als ons werk er op zit staat er een volledig nieuw zitmeubel.

Herstofferen Caravan, Camper of Boot

Uw caravan, camper of boot geeft u het ultieme vakantiegevoel. Het gevoel van vrijheid, rust en ontspanning op een prachtige locatie. Aan dat gevoel wil MOL & GEURTS graag bijdragen met een schitterende nieuwe bekleding. Onze meubelstoffeerderij in Sittard is een onderdeel van MOL & GEURTS. Met meer dan 130 jaar ervaring en het team van vakmensen is uw garantie voor een succesvolle herbekleding. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in  project stoffering van A tot Z, klik hier voor uitgebreide informatie. 

‘De metamorfose van de oude fauteuil’

Deze korte video geeft u inzicht over hoe arbeidsintensief een herstoffering is. Bij het ontmantelen van de fauteuil worden eerst honderden nietjes en spijkers verwijderd. Zorgvuldig wordt daarna de oude bekleding los gehaald. Deze wordt gebruikt om de mallen te maken voor de nieuwe stoffering. Uit de huiden worden de nieuwe panden gesneden die vervolgens naar de stikkerij gaan. Wanneer het stikwerk klaar is kan de nieuwe stoffering worden aangebracht. Veel kijkplezier!!!

Waarom herstofferen?

De bankstellen zijn versleten en u wilt er geen afstand van doen. Met een herbekleding van MOL & GEURTS in Sittard heeft u straks uw oude en vertrouwde zitmeubelen terug, maar dan in een nieuw eigentijds jasje.

U was op zoek naar nieuwe zitmeubels maar kon ze niet vinden. Dan is opnieuw bekleden van uw huidige meubels (stoelen en banken) een prima optie.

U heeft voor uw hotel en/of restaurant prachtige Design zitmeubelen gekocht. Het was best kostbaar en daarom bent u en uw gasten er altijd erg zuinig op geweest. Toch beginnen nu sporen van gebruik u meer en meer op te vallen. Afscheid nemen van deze prachtige meubelen is geen optie. Een herbekleding van MOL & GEURTS wel. De keuze voor een design meubel is een keuze voor schoonheid en kwaliteit.

Herstofferen is behalve een praktische oplossing ook een keuze voor duurzaamheid.

Zitcomfort verbeteren

Regelmatig krijgen we de vraag of het zitcomfort te verbeteren valt.

Het zitcomfort van uw bank is het belangrijkste onderdeel van de bank naast de vormgeving.

Na een aantal jaren zal bij intensief gebruik de veerkracht van de vullingen afnemen, waardoor u het gevoel hebt dat de bank “doorzakt ”.

Wij hebben een ruim assortiment koudschuim en polyether om uw kussens te voorzien van nieuwe vullingen. Wij kiezen altijd voor een hoogwaardige kwaliteit koudschuim en door onze jarenlange ervaring kunnen we een vaste kern zo modelleren, dat u weer perfect kunt zitten op uw eigen vertrouwde bank..

Soms is er meer aan de hand; de onderzitting is ingezakt of de singelbanden of de nosagveren zijn kapot. Ook deze kunnen wij voor u verstevigen of geheel vernieuwen.

Project meubel stoffering

Heeft u een hotel en/of restaurant? Wilt u de eetkamer en/of zaal vernieuwen, of de hotelkamers?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres als het om zitmeubelen gaat. Wij leveren nieuwe zitmeubelen geheel op maat, maar zijn tevens specialist in herstoffering (stof en leer), voorzien van een persoonlijke touch.

In ons atelier worden zitmeubelen compleet vernieuwd en gerestyled tot unieke en exclusieve zitmeubelen. Geheel naar wens, op maat en zelfs met een persoonlijke touch in de vorm van bijvoorbeeld een eigen merk-label.

Van ontbijtruimte, vergaderzaal tot slaapkamer… Wij herstofferen met leder en/of stof en zorgen voor het comfortabele zitten.
Maak van het ‘aan tafel gaan’ een unieke en ontspannen belevenis, maak van het slaapkamer moment een relax ruimte en creëer de sfeer die u wenst.

Mol & Geurts maakt het nieuwe zitten mogelijk en levert unieke zitmeubelen met comfort tot in ieder detail.

Kies voor perfectie, kwaliteit en duurzaamheid. Perfect geregeld voor uw hotel en/of restaurant! Wij helpen u graag verder.