Industriestraat 14

6135 KH Sittard

+31 46 451 99 22

Buiten openingstijden op afspraak

Maandag t/m vrijdag

Maandag t/m donderdag van 08.30u tot 17.00u. Vrijdag van 10.00u tot 14.30u

Over Mol & Geurts

Dit team staat u graag met woord en daad ter zijde. Of het gaat om een herstoffering van uw bestaande zitmeubel of dat uw voorkeur uit gaat naar een nieuwe zithoek. U bent van harte welkom. Bezoek onze showroom en loop eens door de productie afdeling. Knoop ook gerust een praatje aan met onze vakmensen. Dan begrijpt u waar de passie voor het comfortabel zitten bij MOL & GEURTS vandaan komt.

Missie en visie

Bij MOL & GEURTS zijn wij er van overtuigd dat zitcomfort uiteindelijk voor iedereen een diep verlangen is. Daarnaast is WONEN een primaire levensbehoefte. Vanuit die visie is het onze missie om hier aan bij te dragen door het ontwerpen, produceren en herstofferen van zitmeubels van hoogwaardig kwaliteit.

Wij zien er op toe dat onze materialen milieu vriendelijk zijn en zetten ons in om duurzaam te produceren. Met onze herstofferingen geven we bestaande zitmeubels een nieuw leven. Dit doen we door zo veel als mogelijk materialen te hergebruiken. Verder is onze missie door bij te dragen aan een op de klant gerichte woonomgeving uiteindelijk een bijdrage te leveren aan zijn algeheel gevoel van welbehagen.

Stoffering bepaalt mede de beleving van uw omgeving. Of het nu gaat om een projectstoffering op uw werkplek, in camper, caravan of boot maar ook in de openbare ruimten van onderwijsinstellingen, ziekenhuizen of hotels. MOL & GEURTS wil ook daar bij dragen aan uw beleving. Dat doen wij optimaal door samen te werken met designers of direct in relatie met de gebruiker. Wanneer wij een project opleveren willen wij met gepaste trots achterom kijken…daar doen we het voor!

Graag stellen wij ons aan u voor

mol & geurts

Leon Mol

Directeur

Anita Louwerens

Administratie en sales

Henk van Bergen

Chef meubelstoffeerder

Lilian van Bergen

Stikster

John Hameleers

Meubelstoffeerder

Erik Bongaerts

Meubelstoffeerder

Laura Vissers

Stikster