Industriestraat 14

6135 KH Sittard

+31 46 451 99 22

Buiten openingstijden op afspraak

Maandag t/m vrijdag

Maandag t/m donderdag van 08.30u tot 17.00u. Vrijdag van 10.00u tot 14.30u

MG-ART

Eerlijk Nederlands handwerk uit Sittard.
“Handmade, classic style & high class furniture since 1890.”

Het klassiek zitmeubel van top kwaliteit.

Deze titel ligt een tipje van de sluier op maar dekt zeker niet volledig waar MG ART voor staat. MG ART is de exclusieve collectie zitmeubels van het oer Nederlands ambachtelijk meubelbedrijf MOL & GEURTS uit Sittard. MOL & GEURTS is een van de  oudste ondernemingen in Limburg.

Al meer dan 125 jaar zijn wij actief in de productie van zitmeubels. Door de enorm schat aan ervaring en kennis samen met het vakmanschap van onze mensen zijn wij marktleider op het gebied van het klassieke Engelse Stijl zitmeubels. We worden vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard. 

Exclusieve top kwaliteit.

Onze bewuste keuze voor exclusieve top kwaliteit

MOL & GEURTS kiest met de MG ART collectie heel bewust voor top kwaliteit. Daarom produceren wij ook alleen zitmeubels voor mensen die op zoek zijn naar die top kwaliteit. De woonboulevards staan vol met in massa geproduceerde zitmeubels uit ‘ver-wegistan’. Bent u op zoek naar een prachtige leren klassieke fauteuil of bank dan verzekeren wij u dat die in Sittard staat.

Handwerk is maatwerk

Een zitmeubel uit de MG ART collectie is puur handwerk. Daardoor is het ook maatwerk. Het zitmeubel wordt speciaal voor u gemaakt. Daardoor zijn wij in de gelegenheid om het geheel volgens uw wensen te maken. Uw fauteuil kan u worden ‘aangemeten’ als een maatpak. Zo zorgen wij voor een optimaal zitcomfort.

Alleen de beste materialen

Zeer hoogwaardige exclusieve leersoorten en prachtige meubelstoffen.

Zeer hoogwaardige exclusieve leersoorten en prachtige meubelstoffen zijn bij MG ART steeds van essentieel belang. Bij het maken van onze fauteuils, banken, zitten wij steeds in de speerpunt van de actuele ontwikkelingen. Onze modellen zijn niet nummer 13 uit een dozijn of “de grijze muis” waar meubelland van vol staat. 
Wij maken maatwerk zodat, ons meubel, uw meubel wordt en het naadloos past in u interieur en aansluit bij uw lifestyle.

Mol en Geurts Sittard Meubelstoffeerderij

Onze klant weet kwaliteit te waarderen…

…hij heeft oog voor het detail.

Onze vakmensen zijn bijzondere meubelmakers die graag werken voor bijzondere mensen. Onze klant heeft oog voor het detail, gunt zichzelf het perfecte zitcomfort van mooie exclusieve zitmeubels. Wilt u precies weten hoe het zit…?

Breng dan een bezoek aan onze showroom en kijk met eigen ogen naar het ambachtelijke vakmanschap tijdens de rondleiding in ons meubelatelier. Ruik het leer, voel aan de prachtige stoffen, praat met onze stoffeerders en ervaar hun passie voor het meubelmakers-vak. U bent meer dan van harte welkom.