Industriestraat 14

6135 KH Sittard

+31 46 451 99 22

Buiten openingstijden op afspraak

Maandag t/m vrijdag

Maandag t/m donderdag van 08.30u tot 17.00u. Vrijdag van 10.00u tot 14.30u

MG Art Lisone

De stijlvolle belijning Lisone

MOL & GEURTS is úw meubelatelier wanneer u op zoek bent naar dat ene mooie klassieke model wat u nergens meer kan vinden. De kracht van dit model zit hem in de detaillering. Een sierlijke oorfauteuil, aan de zijkant voorzien van een lectuurtas. Optineel is een los nekrolletje voor extra nekcomfort. Bij de Lisone fauteuil is ook een Lisone hokker verkrijgbaar. De Lisone hokker is als het ware een verlenging van uw fauteuil, en is uitgevoerd in dezelfde stijl als de fauteuil.

De Lisone fauteuil maar ook de hokker horen daarbij. Onze hele MG ART Collectie kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit. Al onze fauteuils en banken worden gemaakt in ons atelier in Sittard. Wij houden heel bewust vast aan exclusieve top kwaliteit. Simpelweg omdat mensen die daar naar op zoek zijn die niet meer vinden. De huidige meubelmarkt is een uitgekiende en door-gecalculeerde vechtmarkt geworden. De concurrentieslag moet gewonnen worden op de prijs. Als rechtgeaarde vakmensen zien we vaak dat dan sterk bespaard moet worden op de gebruikte materialen.

Vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard.

Het MOL & GEURTS zitmeubel is wel het meest gekopieerde Engelse stijl klassieke zitmeubel. Vaak gekopieerd maar in kwaliteit niet te evenaren. Bezoek onze showroom of praat met onze vakmensen in het atelier en overtuig u zelf.

Specificaties en ideeën