MOLANI COLLECTIE

MOLANI. Een NIEUW Nederlands kwaliteitsmerk zitmeubel, handmade by Mol & Geurts. Exclusief en geheel op maat vervaardigd behoort onze nieuwe collectie tot het hoogste marktsegment. Het is een strakke en tijdloze collectie bekleedt met exclusieve meubelstoffen en luxe leerkwaliteiten, gemaakt voor intensief en duurzaam gebruik. De exclusieve stoffen van o.a. het bekende Nederlandse stoffenhuis “De Ploeg’ en het exclusiefste en fijnste leer uit Italië zorgen ervoor dat MOLANI banken en stoelen naast het comfortabele zitten ook hun mooie uitstraling vasthouden. Uitrusten terwijl u zit of ligt. Genieten als u de kamer binnenloopt of als u in de ruimte zit. MOLANI. Voor ieder interieur een aanwinst.

CUSTOM MADE

Een MOLANI-zitmeubel wordt voor iedere klant geheel naar zijn/haar persoonlijke wensen op gebied van afmetingen, lichaamsmaten, bekleding en zitcomfort ambachtelijk vervaardigd. Iedere klant wordt bij voorkeur met stof- en leerstalen thuis bezocht om de juiste keuze in het interieur te kunnen bepalen. Tijdens het productieproces bent u in de gelegenheid uw bestelde bank en/of fauteuil te komen bekijken en proef te zitten in ons atelier.


SIERKUSSENS

MOLANI levert tevens aparte sierkussens, waaronder een kussen dat uitgevouwen kan worden tot een groter kussen en kussentjes met bijzondere details. Uiteraard zijn ook de kussens in elke gewenste maat verkrijgbaar.


NIEUW! PROTECTOR FINISH met 5 jaar garantie

Alle niet wollen MOLANI-bekledingsstoffen worden door ons voor aflevering extra beschermd met de vlekwerende PROTECTOR-finish. Dierlijke wol heeft immers al een eigen vuilafstotende eigenschap. Bij elk MOLANI zitmeubel dat door ons met Protector beschermd is wordt een bijbehorend flesje vlekken verwijderaar meegeleverd, waarmee u zelf vrijwel alle voorkomende vlekken eenvoudig kunt verwijderen. Mocht dat toch niet lukken, dan kunt u tot 5 jaar na levering een gratis beroep doen op een professionele vlekverwijdering bij u aan huis. Na 5 jaar kunt u bij ons een nabehandeling-set kopen en kunt u tegen een kleine vergoeding ook een beroep doen op de professionele vlekken verwijderings service Mol & Geurts. 

Ontdek MOLANI, exclusieve maatwerk zitmeubelen. Liefde voor wonen…

 

KLIK HIER  voor het persartikel Mol & Geurts 130 jaar

KLIK HIER en lees het artikel “Al 130 jaar hip: Mol & Geurts, meester van de metamorfose”.

Molani sneak preview

OFFERTE AANVRAGEN?

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen bij ons in de showroom. Natuurlijk maken wij ook graag een afspraak bij u thuis om de mogelijkheden door te nemen. Wij zijn u graag behulpzaam. Bel ons meteen voor een afspraak.

BEL NU VOOR EEN OFFERTE 046 451 99 22

DESIGN 

MOLANI

De keuze voor een zitmeubel is een keuze voor schoonheid en kwaliteit. MOL & GEURTS dé meubelstoffeerder in Sittard met al 130 jaar ervaring.

Alle bekende grote design merken

Wij zijn tevens specialist in het opnieuw bekleden van B&B Italia, De Sede, Baxter, Wittmann, Mariani, Harvink, Leolux, Longhi, Cappelini, Saporiti Italia, Rolf Benz, Koinor, Minotti Gispen Artifort, Kastel….et cetera. Stuk voor stuk top merken die vragen om de beste vakmensen. 

MOLANI. Een nieuw merk made by Mol & Geurts.