Industriestraat 14

6135 KH Sittard

+31 46 451 99 22

Buiten openingstijden op afspraak

Maandag t/m vrijdag

Maandag t/m donderdag van 08.30u tot 17.00u. Vrijdag van 10.00u tot 14.30u

Molani

Een nieuw Nederlands kwaliteitsmerk zitmeubel, handmade by Mol & Geurts

Maatwerk is onze kracht

Een MOLANI-zitmeubel wordt geheel naar wens op maat gemaakt.

De zitmeubelen worden met de hand vervaardigd in ons eigen atelier. Onze meubelstoffeerders zijn ambachtelijke vakmensen die elk zitmeubel met liefde volledig op maat maken.  Omdat iedereen anders is, kunnen wij het  zitmeubel aanpassen aan uw lichaamsbouw: extra diep, extra hoog of extra breed.

Een kortere of juist langere zitdiepte of een andere rughoogte, we passen het helemaal aan naar uw persoonlijke wensen.  

Maatwerk is onze kracht!

Zitcomfort

Een MOLANI zitmeubel kan geleverd worden met verschillende soorten vullingen.

Standaard wordt de Molani collectie voorzien van een HR koudschuim vulling.

Deze high resiliense vulling heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht, hierdoor zal de HR-schuim veerkrachtiger blijven en makkelijker herstellen in de oorspronkelijke vorm, hetgeen op langere termijn zorgt.voor optimaal zitcomfort

De hardheid of stevigheid  wordt uitgedrukt in kilopascal (KPA) en geeft aan in hoeverre het koudschuim bij een bepaalde kracht kan worden ingedrukt.

De juiste hardheid is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur;  de een houdt van een stevige zitting, de ander vindt juist een zachte zitting comfortabel.   

In het begin zal de HR-vulling zich, door de luchtige structuur, snel vormen naar het optimale zitcomfort. Daarom adviseren wij om de zitplaatsen op een bank gelijkmatig te gebruiken, om ongelijkmatige contourvorming te voorkomen. 

Optimaal woongenot

MOLANI is een nieuw Nederlands merk voor optimaal woongenot.

De banken Moon en Monet zijn modulaire banken: banken opgebouwd uit losse elementen die u aan elkaar koppelt.. Of u nu kiest voor een 2-zits, een 2.5 zits  bank of een hoekbank, met de losse elementen zijn veel opstellingen mogelijk.

Daarnaast is het ook mogelijk een losse hokker aan te schuiven.

Een bredere of smallere arm?  Een ander model poot? Alles is mogelijk..

Zo creëert u een bank die helemaal voldoet aan uw woonwens.

Leer- en stoffencollectie

De uitstraling van uw interieur wordt niet alleen bepaald door het model en de vormgeving van de zitmeubelen, maar ook door de bekleding die gebruikt wordt.

Door ons grote aanbod in bekledingsmaterialen in zowel leer als stof, ontwerpen wij samen met u een zitmeubel dat geheel passend is in uw interieur.

Iedere klant wordt bij voorkeur met stof- en leerstalen thuis bezocht, om de juiste keuze in het interieur te bepalen.

Mol & Geurts beschikt over een zeer grote collectie meubelstoffen, waaronder o.a. de stoffen van “de Ploeg”.  

Leer is een echt natuurproduct en past wellicht ook mooi in uw interieur.

Wij helpen u graag met deskundig en persoonlijk advies !

Proefzitten

Al onze zitmeubelen hebben een eigen MOLANI label, en worden met de hand vervaardigd in ons atelier in Sittard.

Er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen zodat kwaliteit gegarandeerd is. Ons team bestaat uit  ambachtelijke vakmensen die elk zitmeubel kunnen aanpassen aan uw wensen. Tijdens het productieproces bent u in de gelegenheid  uw  bestelde bank en/of fauteuil te komen bekijken en proef te zitten in ons atelier.

Familiebedrijf met een persoonlijke benadering

Mol & Geurts is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis, maar met een frisse kijk op de toekomst. . Door onze jarenlange ervaring  met het produceren van zitmeubelen, weten wij dat onze MOLANI collectie  aan de eisen van de hedendaagse consument voldoet.   Perfectie is onze minimum norm.

Advies op maat

De combinatie van kwaliteit met ambachtelijk handwerk en gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen, maken MOLANI zitmeubelen.

Heeft u specifieke woonwensen of bent u op zoek naar inspiratie? Kom eens langs in onze showroom om de sfeer van MOLANI te voelen en om alle mogelijkheden te bespreken.

Alles wat u in onze showroom ziet kan in elk gewenst formaat worden aangepast

Wij helpen u graag verder !

Protector met 5 jaar garantie

Een nieuw zitmeubel is een kostbaar bezit en u wilt hier dan ook jaren plezier van hebben. Alle niet wollen MOLANI bekledingsstoffen worden door ons vóór aflevering extra beschermd met de vlekwerende PROTECTOR- finish. Dierlijke wol heeft immers al een eigen vuilafstotende eigenschap. Bij elk MOLANI  zitmeubel dat door ons met Protector beschermd is wordt een bijbehorend flesje vlekken verwijderaar meegeleverd, waarmee u zelf vrijwel alle voorkomende vlekken eenvoudig kunt verwijderen. Mocht dat toch niet lukken, dan kunt u tot 5 jaar na levering een gratis beroep doen op een professionele vlekverwijdering bij u aan huis. Na 5 jaar kunt u bij ons een nabehandeling-set kopen en kunt u tegen een kleine vergoeding ook een beroep doen op de professionele vlekken verwijderingsservice van Mol & Geurts.