Industriestraat 14

6135 KH Sittard

+31 46 451 99 22

Buiten openingstijden op afspraak

Maandag t/m vrijdag

Maandag t/m donderdag van 08.30u tot 17.00u. Vrijdag van 10.00u tot 14.30u

Cyrano MG Art

De ranke Cyrano

MOL & GEURTS is úw meubelatelier wanneer u op zoek bent naar dat ene mooie klassieke model wat u nergens meer kan vinden.

MOL & GEURTS is úw meubelatelier wanneer u op zoek bent naar dat ene mooie klassieke model wat u nergens meer kan vinden. De Cyrano fauteuil horen daarbij. Onze hele MG ART Collectie kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit. Al onze fauteuils en banken worden gemaakt in ons atelier in Sittard. Wij houden heel bewust vast aan exclusieve top kwaliteit. Simpelweg omdat mensen die daar naar op zoek zijn die niet meer vinden. De huidige meubelmarkt is een uitgekiende en door-gecalculeerde vechtmarkt geworden. De concurrentieslag moet gewonnen worden op de prijs. Als rechtgeaarde vakmensen zien we vaak dat dan sterk bespaard moet worden op de gebruikte materialen.

Een sterk staaltje stikwerk, de verwerking van de driehoek in detailleer. De Cyrano is een slank ontwerp met een smalle vormgeving,  maar dankzij het massief beukenhouten frame is deze fauteuil erg stabiel en duurzaam. Comfortabel door zijn hoge rug.

Vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard.

Het MOL & GEURTS zitmeubel is wel het meest gekopieerde Engelse stijl klassieke zitmeubel. Vaak gekopieerd maar in kwaliteit niet te evenaren. Bezoek onze showroom of praat met onze vakmensen in het atelier en overtuig u zelf.

Specificaties en ideeën