Altijd goed om het ook van een ander te horen..

Een greep uit reacties van onze klanten

Margreeth Heijligers

Cadier en Keer

Mevr Broere – Mulleners

Oirsbeek

Beste mensen van Mol en Geurts,

Ik vond het best spannend om onze bank waar we zo aan gehecht waren uit handen te geven. Na een bezoek aan uw bedrijf in Sittard was ik gerust gesteld. Ik had er echt vertrouwen in dat het wel goed zou komen. Nu de bank weer terug is overstijgt het mijn verwachtingen. In één woord Fantastisch. We zijn er vreselijk blij mee. En inderdaad meneer Mol, u had gelijk, de stof past perfect bij ons interieur.

Phillip Moermans

Maastricht

De heer Verdonschot

Helden Panningen

Beste heer Mol,

Ik dacht dat ze niet meer bestonden.. Bedrijven die professioneel te werk gaan en afspraken nakomen. Ik had een mindere ervaring met een stoffeerder en eerlijk gezegd had hij onze mooie ROLF BENZ naar de vaantjes geholpen. Het was het eigenlijk allemaal ‘net niet’. Zitten werd een ergernis. Ik stoorde me vreselijk aan die stiksels. Alles zat schots en scheef.

Ik ben blij dat wij elkaar gevonden hebben. Uw jongens hebben zojuist de bank keurig afgeleverd. Ik kan niet anders zeggen dan Marian en ik zijn nu ‘Wunschlos Glücklich’.

Groeten van Paul en Marian Verdonschot

Ruud Woudstra

Heerlen

Marijke en Wim Ortjens

Geleen

Geachte Mijnheer Mol,

U heeft ons een mooie kasteelbank geleverd. Omdat wij kritische consumenten zijn , heeft de levering U wellicht veel energie gekost. Uiteindelijk zijn we tevreden. Het leer heeft door de finish een mooiere en meer solide uitstraling. Het is misschien aan te bevelen , de klant hier een keuze in te geven. Wij willen U bedanken voor de service en de correcte afhandeling.

Met vriendelijke groet ,

Marijke en Wim Ortjens-Hellenbrand.

Monique van den Tillaert

Roermond

Christ en Marleen van de Rijt

Helmond

Goede morgen mensen van Mol & Geurts

Ik wil u nogmaals bedanken voor het vakwerk dat u en uw collega’s hebt geleverd. De bank is compleet nieuw en de stoelen zien er fantastisch uit echt te gek. Een klein puntje er zat een mini-beschadiging aan de zijkant onderaan. Misschien overdreven maar ja. Ik denk niet dat er iets mee kan of moet.

Ik zal een foto bijvoegen.

Met vriendelijke groet

Christ en Marleen van de Rijt

Marc Schagen

Valkenburg

Mevrouw J.Knops – Brüll

Sittard

Geachte mijnheer, mevrouw,.

Vanmorgen heb ik mijn stoelen terug gekregen ik wist niet wat ik zag. Ze hebben gewoon een metamorfose  ondergaan. Nu is mijn vraag zou U degenen die hieraan gewerkt hebben uit mijn  naam mijn dank willen  uitbrengen?

Met vriendelijke groet,

J. Knops-Brüll

Tiny en Theo Wijnen

Hoensbroek

Beste mijnheer Mol,

Hierbij een kleine attentie als dank voor de sympathieke en correcte wijze van afhandelen bij het bekleden van onze Leolux banken. Ook onze waardering voor uw medewerkers ( stoffeerders) die – in eerste instantie – al goed werk hadden verricht. Het is zuur als je dan je werk toch moet overdoen. Dit hebben zij voortreffelijke gedaan !

Nogmaals onze dank daarvoor en veel succes in zaken.

Vriendelijke  groet,

Tiny en Theo Wijnen

En als er dus onverhoopt iets mis gaat dan lossen wij dat gewoon op. Lees de reactie van mevrouw en meneer Wijnen.

Stephan en Judith Ermers

Peer (België)

Beste mensen van Mol & Geurts,

Wij zijn zeer tevreden over het herstofferen van ons bankstel. Uw mensen hebben zeer mooi en vakkundig werk geleverd waarvoor onze oprechte dank!

Met vriendelijke groeten
Stephan en Judith Ermers

Bob, Nicole & Fleur

Wollerau (Zwitserland)

Beste Léon Mol en team,

Nogmaals bedankt voor de uitstekende service en de nieuwe stoffering van onze bank. Het ziet er fantastisch uit. Wat een vakwerk! Wij zijn zeer content.

Mol & Geurts Klant Review Zwitserland

Ans en Ron Pondman

Leidschendam

Geachte heer Mol,

In aanvulling op ons telefonisch gesprek naar aanleiding van de aflevering van onze geherstoffeerde meubelen berichten wij u hierbij alsnog bijzonder blij te zijn met de “nieuwe meubelen”. Uw mensen hebben fantastisch werk geleverd! Het is gewoon alsof er een nieuwe set staat in een woord schitterend.

Nogmaals we zijn er enorm blij mee!
Dank daarvoor.

Met vriendelijke groet,
Ans en Ron Pondman

Deel ook uw ervaring met ons.

We houden deze plek vrij.