Industriestraat 14

6135 KH Sittard

+31 46 451 99 22

Buiten openingstijden op afspraak

Maandag t/m vrijdag

Maandag t/m donderdag van 08.30u tot 17.00u. Vrijdag van 10.00u tot 14.30u

Klanten over ons

Het is altijd fijn om te horen dat klanten tevreden zijn. Sterker nog; voor ons is dat een belangrijk deel van onze dagelijkse motivatie om te doen wat we doen.
Daarom waarderen wij het uitermate wanneer onze klanten die blijk van tevredenheid.

Picture of Jan van Cuijck en  Annemarie Bleidiek

Jan van Cuijck en Annemarie Bleidiek

Beste meneer Leon Mol,

Wij willen u en uw team hartelijk danken voor het vernieuwen van onze oude tulip-stoel. Wat een prachtstuk is het geworden!

Wij zijn heel blij geweest met uw advies! Het was overigens een heel gezellige middag, en u bent van harte welkom om de stoel in onze eigen omgeving te komen bewonderen, bij ‘Kaffee und Kuchen’.

Uw medewerkers waren allen heel vriendelijk, zowel aan de telefoon als bij het ophalen en brengen.

Wij hebben al flink mond-op-mond reclame bedreven. Een bedrijf als het uwe verdient dat!

Met hartelijke groeten,
Jan van Cuijck en
Annemarie Bleidiek
En een likje van Lilo!

Beste mensen van Mol & Geurts, Wij ontvingen vandaag onze opnieuw gestoffeerde banken. Chapeau! Ze zijn echt prachtig geworden. Wij hebben een compleet nieuw bankstel terug. Wat een vakwerk, top! Heel veel dank voor het goede advies. Het resultaat mag er zijn.

L.S. Via deze weg willen graag onze waardering uitspreken over de renovatie van onze meubelstukken. Ziet er geweldig uit en zullen uw bedrijf zeker bij anderen aanbevelen.

Hallo, Vandaag zijn de bank en stoelen teruggebracht. Wat zijn ze mooi geworden, complimenten voor de vakmensen die hieraan gewerkt hebben. Bedankt ik ben er blij mee.

Anita, bedankt voor de service ! Wij zijn erg blij met het eindresultaat

Vanochtend zijn de banken afgeleverd. Ik wil u bij deze mijn complimenten overbrengen, de banken zien er prachtig en zo goed als nieuw uit. Familie Gronenschild.

Geachte heer Mol en medewerkers, Dat de bekleding van mijn stoelen mooi zou worden, dat was niet zozeer de vraag. Het heeft mijn verwachting ver overtroffen. Ze zijn schitterend geworden. De kleur, de stof, de afwerking, alles is prachtig. Mijn dank gaat allereerst uit naar het advies en het samen uitzoeken van de stof. Maar zeker ook een groot compliment voor de medewerkers, die mijn stoelen met een hoge vakinhoudelijke deskundigheid hebben bekleed.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ik wilde een nieuwe bank kopen. Toch bleek het opnieuw stofferen van onze eigen bank verstandiger! Paul en ik waren erg blij met het advies van Leon Mol.

margreeth-heijligers
Margreeth Heijligers
Cadier en Keer

Ik werk hard voor mijn geld en hou van de mooie dingen.
Zo’n Dino Gavina fauteuil ben trots op. Na de herstoffering van MOL & GEURTS staan ze er weer strak op.

phillip-moermans
Phillip Moermans
Maastricht

Vrienden kennen mij als iemand die “het” wel uitzoekt.
Na een goed gesprek met Leon Mol weet ik het zeker.
Herstofferen loont!

ruud-woudstra
Ruud Woudstra
Heerlen

Eerlijk gezegd, …het was een oerlelijk ding. maar omdat hij van mijn opa is geweest toch maar eens met MOL & GEURTS gebeld.
Door de keuze van deze stof en die mooie pootjes is het een prinkstuk geworden.

monique-vd-tillaert
Monique van den Tillaert
Roermond

Hij was tot op de draad versleten, maar ik kon geen afscheid van ‘m nemen.
Wat ben ik blij dat ik MOL & GEURTS gevraagd heb voor deze herstoffering.

marc_schagen
Marc Schagen
Valkenburg

Nogmaals bedankt voor de uitstekende service en de nieuwe stoffering van onze bank. Het ziet er fantastisch uit. Wat een vakwerk! Wij zijn zeer content.

Bob, Nicole & Fleur
Wollerau (Zwitserland)

Wij zijn zeer tevreden over het herstofferen van ons bankstel. Uw mensen hebben zeer mooi en vakkundig werk geleverd waarvoor onze oprechte dank!

Stephan en Judith Ermers
Peer (België)

Ik vond het best spannend om onze bank waar we zo aan gehecht waren uit handen te geven. Na een bezoek aan uw bedrijf in Sittard was ik gerust gesteld. Ik had er echt vertrouwen in dat het wel goed zou komen.

Nu de bank weer terug is overstijgt het mijn verwachtingen. In één woord Fantastisch. We zijn er vreselijk blij mee. En inderdaad meneer Mol, u had gelijk, de stof past perfect bij ons interieur.

Mol & Geurts Meubelstoffeerderij
Mevr Broere – Mulleners
Oirsbeek

Ik dacht dat ze niet meer bestonden.. Bedrijven die professioneel te werk gaan en afspraken nakomen. Ik had een mindere ervaring met een stoffeerder en eerlijk gezegd had hij onze mooie ROLF BENZ naar de vaantjes geholpen. Het was het eigenlijk allemaal ‘net niet’. Zitten werd een ergernis. Ik stoorde me vreselijk aan die stiksels. Alles zat schots en scheef.

Ik ben blij dat wij elkaar gevonden hebben. Uw jongens hebben zojuist de bank keurig afgeleverd. Ik kan niet anders zeggen dan Marian en ik zijn nu ‘Wunschlos Glücklich’.

De heer Verdenschot
Helden Panningen

U heeft ons een mooie kasteelbank geleverd. Omdat wij kritische consumenten zijn, heeft de levering U wellicht veel energie gekost. Uiteindelijk zijn we tevreden. Het leer heeft door de finish een mooiere en meer solide uitstraling. Het is misschien aan te bevelen, de klant hier een keuze in te geven. Wij willen U bedanken voor de service en de correcte afhandeling.

Marijke en Wim Ortjens
Geleen

Ik wil u nogmaals bedanken voor het vakwerk dat u en uw collega’s hebt geleverd. De bank is compleet nieuw en de stoelen zien er fantastisch uit echt te gek. Een klein puntje er zat een mini-beschadiging aan de zijkant onderaan. Misschien overdreven maar ja. Ik denk niet dat er iets mee kan of moet.

Christ en Marleen van de Rijt
Helmond

Vanmorgen heb ik mijn stoelen terug gekregen ik wist niet wat ik zag. Ze hebben gewoon een metamorfose ondergaan. Nu is mijn vraag zou U degenen die hieraan gewerkt hebben uit mijn naam mijn dank willen uitbrengen?

Mevrouw J.Knops – Brüll
Sittard

En als er dus onverhoopt iets mis gaat dan lossen wij dat gewoon op. Lees de reactie van mevrouw en meneer Wijnen.

Hierbij een kleine attentie als dank voor de sympathieke en correcte wijze van afhandelen bij het bekleden van onze Leolux banken. Ook onze waardering voor uw medewerkers (stoffeerders) die – in eerste instantie – al goed werk hadden verricht. Het is zuur als je dan je werk toch moet overdoen. Dit hebben zij voortreffelijke gedaan !

Tiny en Theo Wijnen
Hoensbroek

In aanvulling op ons telefonisch gesprek naar aanleiding van de aflevering van onze geherstoffeerde meubelen berichten wij u hierbij alsnog bijzonder blij te zijn met de “nieuwe meubelen”. Uw mensen hebben fantastisch werk geleverd! Het is gewoon alsof er een nieuwe set staat in een woord schitterend.

Nogmaals we zijn er enorm blij mee!
Dank daarvoor.

Ans en Ron Pondman
Leidschendam