Industriestraat 14

6135 KH Sittard

+31 46 451 99 22

Buiten openingstijden op afspraak

Maandag t/m vrijdag

Maandag t/m donderdag van 08.30u tot 17.00u. Vrijdag van 08.30u tot 12.00u

SHOWROOM SALE zitmeubelen Mol & Geurts

Bezoek onze sfeervol ingerichte showroom. Koop nu een showroom model in de SALE en laat deze nog dezelfde week door ons bezorgen.
Wij heten u van harte welkom bij Mol en Geurts.

 

5/5

Showroom SALE bij Mol & Geurts

T

Mol en Geurts zitmeubelen stoffeerderij Sittard

Kijkje in ons eigen atelier en werkplaats

26 en 27 november kunt u een kijkje nemen in de werkplaats en in ons atelier. Daar ziet u onze mensen aan het werk. Natuurlijk kunt u ook vragen stellen. 

Bij het herbekleden van een eetkamerstoel, fauteuil of hoekbank mag u rekenen op ons advies en een ruime keuze aan de prachtigste meubelstoffen. Zo krijgt deze fauteuil ‘met een verhaal’ weer zijn oude sfeervolle elan.

Enorme collectie meubelstoffen

MOL & GEURTS heeft een eindeloze collectie meubelstoffen. Samen met u zoeken wat moois uit. Wij helpen u bij het maken van de keuze en houden rekening met uw huidige interieur.

Meer dan een nieuw stofje

Herbekleden van uw zitmeubel is bij meubelstoffeerderij MOL & GEURTS meer dan even een nieuw stofje. Wij beoordelen de totale conditie van uw meubel. Bovendien controleren we alle verbindingen. Als ons werk er op zit staat er een volledig nieuw zitmeubel.

Herstofferen Caravan, Camper of Boot

Uw caravan, camper of boot geeft u het ultieme vakantiegevoel. Het gevoel van vrijheid, rust en ontspanning op een prachtige locatie. Aan dat gevoel wil MOL & GEURTS graag bijdragen met een schitterende nieuwe bekleding. Onze meubelstoffeerderij in Sittard is een onderdeel van MOL & GEURTS. Met meer dan 130 jaar ervaring en het team van vakmensen is uw garantie voor een succesvolle herbekleding.

‘De metamorfose van de oude fauteuil’

Deze korte video geeft u inzicht over hoe arbeidsintensief een herstoffering is. Bij het ontmantelen van de fauteuil worden eerst honderden nietjes en spijkers verwijderd. Zorgvuldig wordt daarna de oude bekleding los gehaald. Deze wordt gebruikt om de mallen te maken voor de nieuwe stoffering. Uit de huiden worden de nieuwe panden gesneden die vervolgens naar de stikkerij gaan. Wanneer het stikwerk klaar is kan de nieuwe stoffering worden aangebracht. Veel kijkplezier!!!